Installatiebedrijf Carlo Service levert een centrale verwarming en/of sanitaire installatie op maat

Uw installateur van echt comfort op maat

Bij nieuwbouw of renovatie staat Carlo Service (Tienen, Tienen) klaar met raad en daad en natuurlijk een oplossing op maat voor uw sanitair en verwarming. Ons installatiebedrijf biedt een hedendaags systeem, dat u alle moderne comfort garandeert.

Plaatsing van centrale verwarming

Centrale verwarming

Eerst zoeken we uit welke brandstof het best is voor uw situatie, natuurlijk met oog voor uw budget en het milieu. Er zijn allerlei mogelijkheden bv. mazout, aardgas, propaan, een zonnecollector of warmtepomp … en we bieden meerdere verwarmingsoplossingen zoals muur- of vloerverwarming, diverse radiatoren en convectoren, warmeluchtblazers, enz. Ons bedrijf installeert ook alle nodige verwarmingsbuizen en toevoerleidingen inclusief ventilatievoorzieningen.

Plaatsing van sanitaire installaties

Sanitaire installaties

Carlo Service zorgt ervoor dat u met een badkamerontwerper uw dromen volledig uitwerkt. Daarna installeren wij alle nodige rioolbuizen en waterleidingen. Vervolgens plaatsen we de sanitaire installatie met alle badkamermeubels en toestellen. Om de waterkwaliteit te optimaliseren bieden we ook oplossingen voor waterbehandeling. Natuurlijk kunt u altijd op ons rekenen voor eventuele herstellingen.

Neem contact op met Carlo Service voor de installatie van uw badkamer of CV!